IKÄ

Vain 18 vuotta täyttäneillä on oikeus tilata Online Kaupan tuotteita

TOIMITUSAIKA

Tilauksen toimitusaika määräytyy ravintolamme ilmoittamien toimitusaikojen mukaan. Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan aina tilausta tehdessä.

TILAUSVAHVISTUS

Vastaanotettuamme tilauksenne lähetämme teille tilausvahvistuksen sähköpostitse, joka on hyvä säästää siihen asti, kunnes tilaus on saapunut. Varmista, että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikein, jotta tilauksen vahvistus tulee perille.

MAKSUVAIHTOEHDOT

1. Maksu toimitettaessa

Tilaukset maksetaan toimituksen yhteydessä käteisellä tai yleisimmillä pankki- tai luottokortilla.

2. Maksu noudettaessa

Tilaukset on myös mahdollista noutaa itse ja maksaa noudettaessa.

<b>ONLINE TAKEAWAY</b>

AUKIOLOAJAT

Kuljetusalue 6,0 km ravintolasta.

Kuljetusmaksu alkaen 3,00 €.
Ilmainen kuljetus, kun tilauksen summa ylittää 20,00 €.

Keittiö on avoinna klo 20.30 asti.
Kuljetusalue 6,0 km ravintolasta.

Kuljetusmaksu alkaen 3,00 €.
Ilmainen kuljetus, kun tilauksen summa ylittää 20,00 €.

Keittiö on avoinna klo 20.30 asti.

Ravintola on varattu tapahtumalle sunnuntaina 4. elokuuta 2019. Siksi emme pysty tarjoamaan a-la carte -ruokaa ravintolassa. Aterioita voi kuitenkin tilata kotiinkuljetuksena. Ravintolan verkkosivujen verkkokauppa ja pizza-online -kotiinkuljetus ovat avoinna normaalisti.

Ystävällisesti vieraile ravintolassamme ja tee tilaus:
- kotiinkuljetus
tai
- Pizza-Online


The restaurant is booked for an event on 4 August, 2019 Sunday. Thus, we are unable to serve a-la carte meals in the restaurant. However, take-away meals can be ordered. Also, the online shop on the restaurant’s website and pizza-online home delivery remain open as usual.

Please visit the restaurant or place your order for home delivery at:
- web site
or
- Pizza-Online

Maanantai12:00 - 21:00
Tiistai12:00 - 21:00
Keskiviikko12:00 - 21:00
Torstai12:00 - 21:00
Perjantai12:00 - 21:00
Lauantai12:00 - 21:00
Sunnuntai12:00 - 21:00

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan ilmoitettuun osoitteeseen (kuljetusalue on max. 6 km ravintolasta) tai noudetaan ravintolasta. Mikäli tilauksen toimituksessa on ongelmia tai tilatussa tuotteessa on vikaa, niin silloin tulee toimia, kuten Reklamaation kohdassa on ilmoitettu.

ASIAKASTIETOJEN TALLENNUS

Tilaaja voi rekisteröityä Online Kauppaan, jolloin asiakkaan tiedot ovat valmiina seuraavaa tilausta varten.  Rekisteröitymisen yhteydessä asiakkkaalle rekisteröidään käyttäjätili automaattisesti. Tällöin tilauksen yhteydessä, asiakkaan tiedot tallennetaan asiakasrekisteriin.

Tilaajan rekisteröityminen EI OLE pakollista. Tilauksen voi tehdä myös ilman rekisteröitymistä, jolloin tilaaja joutuu kirjoittamaan tilauksen yhteystiedot aina uudestaan seuraavan tilauksen yhteydessä. Tällöin tilaajan tietoja ei tallenneta asiakasrekisteriin.

Tilaamalla Online Kaupan kautta, asiakkaan tulee vahvistaa, että on lukenut ja hyväksynyt Online Kaupan tilaus- ja sopimusehdot.

REKLAMAATIO

Sitoudumme toimittamaan tilaukset ilmoitetussa ajassa ja sellaisina kuin ne on tilattu. Jos toimituksessa tai tuotteessa on kuitenkin vikaa, niin pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostin kautta.

Tilausvahvistuksen yhteydessä ilmoitamme ravintolan yhteystiedot, tilauksen toimitusajan sekä tuotteeseen liittyviä asioita. Tällöin asiakas voi myös olla suoraan yhteydessä  ravintolaamme nopeuttaakseen tiedon kulkua.

<b>6 km Toimitusalue</b>

6 km Kuljetuspalvelu
Tilaus: 045-220 7558

Ma-Pe: 10.30 - 21.00
La-Su: 12.00 - 21.00

ONLINE TAKEAWAY
Ma-Su: 12.00 - 20.30

2018 © Ravintola FLAVORS