TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

GDPR Logo

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Mikäli haluat lisätietoa siitä, miten käytämme tietosuoja-asetusta: lue Tietosuojaehdot.

FLAVORS ravintolassa (jatkossa ”Yritys”) välitämme sinusta ja yksityisyydestäsi. Käsittelemme henkilötietojasi läpinäkyvästi.

Kun menet Online Kauppaamme (jatkossa ”Verkkokauppa”), näet kaikki saatavat tuotteet ja voit valita juuri sitä mitä itse haluat.

Mitä tulee henkilötietoihisi, sinä päätät, mitä haluat jakaa meille. Haluamme varmistaa, että ymmärrät, miksi pyydämme sinulta joitakin henkilötietoja, mitä teemme niillä sekä oikeutesi ja mahdollisuutesi valita, miten käytämme henkilötietojasi.

Tämä Tietosuojakäytäntö kertoo, miten käsittelemme tietojasi. Mikäli sinulla on kysyttävää henkilötiedoistasi, otathan yhteyttä asiakastukeemme osoitteessa info@ravintolaflavors.fi.

Rekisteröimällä Verkkokauppaan, annat suostumuksesi tietojesi keräämiseen, käyttöön ja siirtoon tämän käytännön ehtojen mukaisesti.

Tietosuojakäytäntö ja Tietosuojaehdot muodostavat tämän Sivuston käyttöä koskevan koko sopimuksen tämän Yrityksen ja sinun välillä.

Henkilötietosi rekisterinpitäjä on tämä Yritys, jonka kanssa olet tekemisissä tai jonka kanssa tietojasi on jaettu. Rekisterinpitäjä päättää, millä perusteella ja miten henkilötietojasi käsitellään.

Jos sinulla on kysyttävää meistä tai siitä, miten käsittelemme tietojasi, voit olla yhteydessä asiakastukeemme osoitteessa info@ravintolaflavors.fi.

Napsauttamalla ”REKISTERÖIDY” -painiketta, annat suostumuksesi siihen, että tämä Tietosuojakäytäntö tulee sinua sitovaksi. Tietosuojakäytäntö on osa Tietosuojaehtoja ja yhdessä ne muodostavat perustan sopimussuhteellemme kanssasi. Siten voimme kerätä, säilyttää ja käsitellä henkilötietojasi sen perusteella, että olet hyväksynyt sopimusehtomme hyväksymällä tämän Tietosuojakäytännön ja Tietosuojaehdot.

Tästä syystä voimme lähettää sinulle sähköpostia, kun meidän täytyy tiedottaa sinua muutoksesta Tietosuojakäytännössä tai jostakin muusta näihin dokumentteihin liittyvästä. Voimme lähettää sähköpostia muun muassa olennaisista säännöksistä, kuten tiedusteluihisi ja valituksiisi vastaamisessa, tarjous- ja kampanjaviesteistä, aktivointiviesteistä sekä vastauksista poistopyyntöihin.

Meidän välisen sopimuksen perusteella voimme käsitellä sinun rekisteröityessäsi antamia henkilötietojasi ja pitää yhteyttä kanssasi, muun muassa lähettämällä sinulle asiakassuhteeseesi liittyvää tietoa.

Ilmoitathan meille, jos et halua enää vastaanottaa tämän Yrityksen markkinointiviestejä, tarjouksia, kilpailuja, uutisia, tms.

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme henkilötietojasi sen perusteella, mitä annat meille hyväksymällä tämän Tietosuojakäytännön. Toisin sanoen tässä Tietosuojakäytännössä kerromme mitä teemme tiedoillasi. Lisäksi annamme linkit tähän Tietosuojakäytäntöön rekisteröinnin yhteydessä.

Pyydämme sinua lukemaan tämän Tietosuojakäytännön varmistaaksemme, että olet tyytyväinen tapaan, jolla Yritys käsittelee tietojasi.

Kun napsautat ”REKISTERÖIDY”-painiketta, niin tällä toimenpiteellä vahvistat, että hyväksyt Tietosuojakäytäntömme, kun haluat tulla Verkkokaupan jäseneksi.

Henkilötiedot, jotka jaat Yrityksen kanssa, pysyvät hallinnassasi. Voit muuttaa valintojasi milloin vain, kun olet kirjautuneena verkkosivustolle (jatkossa ”Sivustolle”). Ilmoittamalla meille, voit peruuttaa tilisi milloin vain ja tietosi poistetaan.

  • Voimme kerätä, säilyttää ja käsitellä henkilötietojasi oikeutetun edun perusteella, kun se on tarpeen liiketoimintamme tarpeiden toteuttamiseksi ja voidaksemme tarjota sinulle parasta palveluamme.
  • Mikäli et halua jatkossa saada markkinointiin liittyviä sähköposteja tai ilmoituksia, voit peruttaa ne milloin vain lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen info@ravintolaflavors.fi.
  • Voimme käyttää henkilötietojasi ottaaksemme yhteyttä sinuun, jos kohtuudella uskomme, että on jokin kiireellinen turvallisuus- tai tuoteongelma, josta meidän on tiedotettava sinulle, mikäli henkilötietojesi käsittely estää tai vähentää sinulle mahdollisesti aiheutuvaa vahinkoa. Tällainen ilmoitus palvelee merkittävästi omaa etuasi.

Voimme käyttää ja käsitellä henkilötietojasi noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteitamme, kuten viranomaisvaatimuksia tai tunnistamaan sinut, jos otat yhteyttä meihin tai varmistamaan tietojesi oikeellisuus.

Pyydämme sinua jakamaan joitakin henkilötietoja kanssamme Verkkokauppaan liittyviä toimintoja varten, kun rekisteröit tai päivität tietojasi Sivustolla.

Alaikäiset

Emme kerää lasten henkilötietoja. Voidaksesi rekisteröityä Verkkokauppaan, sinun tulee olla 18-vuotias tai vanhempi. Tämän Sivuston palveluita ei ole suunnattu alle 18-vuotiaille henkilöille. Sitoudut antamaan meille aina oikeat tiedot.

Kannustamme vanhempia valvomaan heidän lastensa toimintaa Sivustolla. Jos sinulla on syytä uskoa, että alle 18-vuotias lapsi on antanut meille henkilötietoja, otathan yhteyttä tietosuojavastaavaamme, niin toteutamme kaikki toimenpiteet poistaaksemme kyseiset väärät tiedot rekisteristämme.

Nimi

Pyydämme sinua vahvistamaan etu- ja sukunimesi, jotta voimme puhutella sinua oikein.

Yhteystiedot

Pyydämme sinua vahvistamaan yhteystietosi, jotta pystymme toimittamaan Verkkokaupan kautta tehdyt tilauksesi oikeaan osoitteeseen.

Puhelinnumero

Pyydämme sinun vahvistamaan puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, jos voitat palkinnon tai jos jokin Verkkokauppaan liittyvä kysymys vaatii yhteydenottoamme. Esimerkiksi emme löydä oikeaa osoitetta Verkkokaupan kautta tehdylle tilaukselle. Emme koskaan lähesty jäseniämme myyntiviesteillä.

Sähköpostiosoite

Pyydämme sinun vahvistamaan sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää sinulle Yritykseen liittyviä viestejä.

Lisätiedot

Lisätiedot eivät ole pakollisia, mutta niitä on hyvä käyttää silloin, kun haluat ilmoittaa tarkempaa tietoa esimerkiksi ruokavaliosta, ovikoodista tai muusta vastaavasta tiedosta, mikä liittyy tilaukseesi.

Näkemykset ja mielipiteet

Toisinaan saatamme tehdä markkinatutkimuksia ja kyselyitä. Kaikki antamasi vastaukset markkinatutkimuskyselyihin ovat nimettömiä, jolloin kyselyyn vastanneiden henkilöllisyyttä ei voida tunnistaa. Tutkimukseen osallistuminen on täysin vapaaehtoista.

Keräämme tietoa Verkkokauppaa käyttäessäsi tekemistäsi ostoksista ja varmistaaksemme, että kaikki tilaukset ovat kohdentuneet oikein myös epäselvissä tilanteissa.

Keräämme tietoa verkkosivujemme vierailuista ja kävijöistä

Useimmat verkkosivujen omistajat seuraavat sivujensa kävijöitä käyttämällä ”evästeitä”. He myös seuraavat muita käyttäjien tietoja, kuten tietokoneiden IP-osoitteita ymmärtääkseen mistä verkkoliikenne tulee ja minne se menee heidän sivuillaan, laitteen tunnusta ja sijaintitietoja.

Yrityksemme myös käyttää näitä tekniikoita Sivustolla.

Voimme käyttää hallussamme olevia tietoja seuraavilla tavoilla:

Verkkokaupan toimintaan, kuten palveluidemme tarjoamiseen sinulle niin, että voit hyötyä niistä.

Tarjota sinulle tietoa Verkkokaupan tuotteista, joista voisit olla kiinnostunut:

  • Ottaaksemme sinuun tarvittaessa yhteyttä Verkkokauppaan liittyen, esimerkiksi vastauksena tiedusteluun.
  • Ottaaksemme sinuun satunnaisesti yhteyttä saadaksemme näkemyksiäsi Verkkokaupan toiminnasta ja tavoista parantaa palvelua.
  • Tiedottaaksemme sinulle satunnaisesti tärkeistä Verkkokaupan muutoksista tai kehityksestä tai tietosuojailmoituksen päivityksistä.

Suoramarkkinointi

Näissä tapauksissa sinulla on oikeus valita tai olla valitsematta tiettyjä henkilötietojesi käyttötarkoituksia ja millaisia tietoja saat meiltä tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Voit valita vastaanottavasi uutisia, tarjouksia ja kilpailuja, jotka parantavat Verkkokaupan jäsenkokemusta:

  • Saada tietoa muista tuotteista, palveluista ja tarjouksista, jotka voisivat kiinnostaa sinua.
  • Osallistua mainosarpajaisiin, kilpailuihin tai muihin myynninedistämistoimiin, joiden ajattelemme voivan kiinnostaa sinua.

Keräämme tätä tietoa myös ymmärtääksemme sinua ja ostostapojasi, jotta voimme lähettää sinulle relevantteja ja ajankohtaisia tarjouksia ja viestintää:

  • Käytämme Verkkokaupan tietoja auttamaan ymmärtämään ostotottumuksiasi ja vastaamaan sopivilla tarjouksilla ja viestinnällä. Esimerkiksi jos näemme, että et ole ostanut hetkeen, saatamme lähettää sinulle erikoistarjouksen, jotta tulisit takaisin Yritykseemme. Jos esimerkiksi ostat yleensä perjantaisin, saatamme lähettää sinulle tarjouksen kannustaaksemme ostamaan niin myös jatkossakin.

Jos et halua vastaanottaa tai osallistua tällaisiin tarjouksiin, voit kieltäytyä näistä markkinointimuodoista ilmoittamalla siitä meille sähköpostin kautta osoitteeseen info@ravintolaflavors.fi.

Parantaaksemme ja kehittääksemme liiketoimintaamme ymmärtämällä paremmin kanta-asiakkaitamme:

  • Voimme käyttää ja analysoida keräämäämme tietoa, jotta voimme hallinnoida Verkkokauppaa paremmin ja samalla hoitaa, tukea, parantaa ja kehittää liiketoimintaamme.

Anonyymi tieto

  • Voimme myös käyttää ja jakaa yhdistettyä tietoa asiakasryhmiin liittyen identifioimatta yksilöitä oppiaksemme lisää asiakaskäyttäytymisestä ja löytääksemme tapoja parantaa palveluamme. Esimerkiksi saatamme käyttää Verkkokaupan jäsenrekisteriä siten, että tutkimme, kuinka moni käy Yrityksessämme toistuvasti ja kuinka moni vain satunnaisesti. Tai voimme vertailla Verkkokaupan jäsenten käytöstä eri alueilla. Tämä saattaa saada meidät kehittämään uusia tarjouksia ja alennuksia.

Emme jaa tietojasi ulkopuolisille yrityksille, ellei kyseessä ole esimerkiksi ulkopuolisen yrityksen järjestämä tai tukema tarjous, kampanja tai kilpailu.

Luovutamme henkilötietojasi poikkeuksellisissa olosuhteissa, joissa olemme lain mukaan velvoitettuja tekemään niin, esimerkiksi osana viranomaisen tutkintaa.

Emme jaa tietojasi muiden kolmansien osapuolten kanssa muihin tarkoituksiin ennen etukäteistä suostumustasi.

Emme myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Jos tämä Yritys myydään tai yhdistetään toiseen yritykseen, tietosi voidaan luovuttaa neuvonantajillemme sekä mahdollisille ostajille ja heidän neuvonantajilleen. Tietosi annetaan Yrityksen uusille omistajille.

Tässä Tietosuojakäytännössä todettujen nimenomaisten henkilötietojen luovutusten lisäksi voimme luovuttaa henkilötietojasi, jos se on tarpeen laillisen velvoitteen noudattamiseksi, jonka kohteena olemme, tai suojellaksemme elintärkeää etuasi tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeää etua. Saatamme myös luovuttaa henkilötietojasi, kun se on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi, joko tuomioistuimessa tai hallinnollisessa tai tuomioistuimen ulkopuolisessa menettelyssä.

Euroopassa on tullut voimaan uusi tietosuojalainsäädäntö, joka antaa sinulle enemmän oikeuksia ja valinnanmahdollisuuksia tietojesi käyttämisen suhteen. Yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) vahvistaa oikeuksiasi siitä, miten yritykset käyttävät tietojasi. Nämä oikeudet ovat tässä tiivistettynä:

  • Oikeus vaatia, että yhtiöt, joilla on tietojasi, käyttävät henkilötietojasi läpinäkyvästi ja ovat oikeudenmukaisia tavassaan käsitellä ja käyttää sitä.
  • Oikeus saada pääsy henkilötietoihisi.
  • Oikeus vaatia, että yritykset oikaisevat virheet heidän hallussaan olevissa tiedoissa.
  • Oikeus poistaa henkilötietosi tietyissä tilanteissa ja tulla ”unohdetuksi”.
  • Oikeus saada kopio yrityksen hallussa olevista henkilötiedoista tietyissä tilanteissa.
  • Oikeus kieltäytyä suoramarkkinoinnista.
  • Oikeus vastustaa automaattista päätöksentekoa, joka vaikuttaa sinuun merkittävästi tai saattaa sinut epäedulliseen asemaan tietyissä tilanteissa.
  • Oikeus vastustaa henkilötietojesi jatkuvaa henkilötietojesi käsittelyä tietyissä tilanteissa.
  • Oikeus rajoittaa sitä, miten yritykset käsittelevät henkilötietojasi tietyissä tilanteissa.

Lisätietoja tietosuoja-asetuksesta löydät osoitteesta: www.tietosuoja.fi

Verkkokauppa

Verkkokauppa antaa sinulle mahdollisuuden hallita hallussamme olevia henkilötietojasi ja sitä tapaa, miten Verkkokauppa käyttää tietojasi. Voit päivittää tai muuttaa henkilötietojasi milloin vain.

Verkkokaupan tilisi sisältää henkilötietosi (mainittu edellä), joita käytämme kommunikoidessamme kanssasi, ja viestintäasetuksesi (kuten todettu jäljempänä).

Voit päivittää Verkkokaupan tilisi tietoja milloin vain kirjautumalla Verkkokauppaan. Voit myös sulkea Verkkokaupan tilisi milloin vain ilmoittamalla siitä sähköpostin kautta ositteeseen info@ravintolaflavors.fi.

Ilmoitukset

Käytämme sähköpostia viestintäkanavana. Mikäli joudumme ottamaan yhteyttä kiireellisissä asioissa, esimerkiksi ostoksien perille saattamisessa, saatamme soittaa sinulle antamaasi puhelinnumeroosi.

Ilmoitustyypit

Lähetämme asiakaspalveluilmoituksia esimerkiksi vahvistaaksemme aktivoinnin, kun avaat Verkkokaupan tilin, ilmoittaaksemme tärkeistä muutoksista esimerkiksi Tietosuojakäytännössä. Tällaisia ilmoituksia ei ole mahdollista lopettaa, ellet peru tilaustasi.

Voimme säilyttää ja käsitellä henkilötietojasi kolmansien osapuolten kautta, joita käytämme tarjoamamme palvelun harjoittamiseksi.

Toteutamme kaikki tarpeelliset toimenpiteet varmistaakseen, että henkilötietoja käsitellään turvallisesti tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti ja tietosuojalainsäädännön sallimalla tavalla.

Antamalla henkilötietojasi, suostut niiden siirtoon, säilytykseen ja käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla. Toteutamme kaikki kohtuulliset toimenpiteet varmistaaksemme, että tietosi ovat oikeat, ajantasaiset, täydelliset, asiaankuuluvat, eivätkä ole harhaanjohtavia.

Säilytämme tietojasi niin kauan kuin on tarpeen täyttääksemme tarkoitukset, joita varten ne oli kerätty ja noudattaaksemme soveltuvia lakeja ja suostumustasi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että säilytämme henkilötietojasi suostumisesi perusteella niin kauan, kunnes pyydät meitä poistamaan henkilötietojasi.

Pyrimme aina toimimaan kaiken asiaankuuluvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Jos sinulla on huolenaiheita tai huomautettavaa siitä, miten keräämme tai käsittelemme henkilötietojasi, niin olethan yhteydessä Yrityksen asiakastukeen osoitteessa info@ravintolaflavors.fi, jotta voimme korjata epäkohdat.

Sinulla on oikeus tehdä valitus maasi tietosuojaviranomaiselle. Löydät heidät osoitteesta:

Tietosuojavaltuutetun toimisto
PL 800
00521 Helsinki

www.tietosuoja.fi
Puh. 029 56 66700

Sinun on ilmoitettava meille muutoksista tiedoissasi, esimerkiksi jos sähköpostiosoitteesi muuttuu. Voit tarkastella ja muuttaa tietojasi Verkkokaupassa milloin vain.

Jos haluat peruuttaa Verkkokaupan jäsenyyden, olethan yhteydessä Yrityksen asiakastukeen osoitteessa info@ravintolaflavors.fi.

Sinulla on oikeus saada pääsy tietoihin, joita meillä on sinusta. Annamme sinulle ensimmäisen kopion ilmaiseksi.

Saatamme kuitenkin veloittaa kohtuullisen summan hallinnollisia kuluja tilanteessa, jossa pääsypyynnöt ovat kohtuuttomia tai toistuvia. Lisätietoja saat osoitteesta www.tietosuoja.fi.

Sivustollamme käytetään välineitä, jotka tekevät palvelusta helppokäyttöisemmän. Saadaksesi tietää siitä lisää miten käytämme evästeitä, tutustu evästekäytäntöömme.

Evästeet

Eväste (”cookie”) on tekstitiedosto, jonka verkkosivusto voi lähettää internetselaimellesi, joka voi sitten tallentaa sen järjestelmääsi. Sitä voidaan käyttää tarjoamaan sinulle räätälöityä tietoa. Voimme käyttää evästeitä vain, jos olet antanut meille suostumuksesi. Tekemällä Verkkokaupan rekisteröinnin Sivustolla, annat meille suostumuksesi. Jos suostumus annetaan, evästeitä voidaan käyttää tekemään sinun ja muiden käyttäjien näkemästä sisällöstä yksilöllisempää. Saatamme käyttää tietoa tutkimuksiin ja ymmärtääksemme miten asiakkaiden tottumukset ovat samanlaisia tai erilaisia, jotta voimme parantaa kokemustasi sivullamme. Emme yhdistä evästetietoja henkilötietoihin.

Lisätietoa evästeitä:

www.viestintavirasto.fi/kyberturvallisuus/tietoturvaohjeet/palveluidenturvallinenkaytto/evasteet.html

Evästeiden estäminen

Jos et halua hyväksyä evästeitämme, voit kieltäytyä evästeistä ja/tai kieltää pääsyn aiemmin tallennettuun tietoon internetselaimellasi. Tämän selaimellasi mahdollistavat ominaisuudet vaihtelevat selaimen mukaan, mutta ne voivat löytyä selaimesi “Asetukset” -valikon “Yksityisyys”- tai “Evästeet” -osioista. Jos tarvitset apua evästeiden pois kytkemisessä, käytä selaimesi “Apua” -valikkoa. Huomaathan kuitenkin, että jos evästeet on otettu pois käytöstä, et ehkä voi käyttää kaikkia verkkosivujemme vuorovaikutteisia toimintoja, ja se voi rajoittaa palvelua, jonka voimme tarjota sinulle verkkosivujemme kautta.

Viitteet

Viite on tieto, jonka verkkoselain lähettää ja joka viittaa verkon URL-osoitteeseen, josta olet linkittänyt. Verkkopalvelimemme kerää tiedon automaattisesti. Käytämme tätä tietoa tunnistamaan laajoja demografisia trendejä, joita voidaan käyttää tarjoamaan sinua kiinnostavaa tietoa.

IP-osoitetiedot

Verkkopalvelimemme kerää automaattisesti IP-osoitteet. IP-osoitteesi on numerosarja, jota verkon tietokoneet käyttävät tunnistamaan tietokoneesi, jotta tietoa (kuten pyytämäsi verkkosivut) voidaan lähettää sinulle. Sinua ei voi henkilökohtaisesti tunnistaa näistä tiedoista. IP-osoitettasi voidaan käyttää myös petoksen selvittämisessä tai avustamisessa, ja saatamme antaa nämä tiedot eteenpäin viranomaisille.

Keräämämme ympäristömuuttujat sisältävät ajan, käytettävän verkkoselaintyypin, käyttöjärjestelmän/-alustan ja prosessorin kellotaajuuden tai vastaavia muuttujia. Käytämme tätä tietoa tunnistamaan laajoja demografisia trendejä, joita voidaan käyttää tarjoamaan sinua kiinnostavaa tietoa.

Tietosuojakäytäntöön tulevat muutokset julkaistaan tällä sivulla, ja tarvittaessa sähköpostiviestillä 30 päivää etukäteen.

Kaikki tietojesi käyttöön liittyvät kommentit, tiedustelut ja pyynnöt ovat tervetulleita ja ne tulee osoittaa asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostiviesti alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Ravintola FLAVORS
Ruosilantie 18
00390 Helsinki

Puh.: 045-220 755
Mail: info@ravintolaflavors.fi

Versio: 1.0. Toukokuu 2018

Tilaus: 045-220 7558

Ma-Pe: 10.30 - 21.00
La-Su: 12.00 - 21.00

ONLINE TAKEAWAY
Ma-Su: 12.00 - 20.30

2018 © Ravintola FLAVORS