Tietosuojaseloste

EU GDPR Logo

Tietosuojaseloste

Mikäli haluat lisätietoa siitä, miten käytämme henkilötietojasi: lue Tietosuojakäytäntö.

Nämä käyttöehdot (jatkossa “Ehdot”) soveltuvat verkkosivuston www.ravintolaflavors.fi (jatkossa “Sivusto”) käyttöön. Mikäli käytät ja/tai rekisteröit henkilötietojasi Sivuston tai mobiilisovelluksen kautta, hyväksyt Ehdot. Jos et hyväksy näitä Ehtoja, poistuthan välittömästi Sivustolta etkä selaa tai käytä tätä Sivustoa. Nämä Ehdot ovat sitova sopimus.

Sivustolla voi olla FLAVORS ravintolan (jatkossa ”Yritys”) järjestämiä tarjouksia, tarjouskuponkeja tai muuta myynninedistämistoimintaa (jatkossa ”Tarjoukset”). Tarjouksiin sovelletaan kyseisen Tarjouksen nimenomaisia ehtoja. Suosittelemme, että luet ne ensin, jos päätät osallistua.

Tarjoukseen liittyviä tietojasi emme jaa ulkopuolisille yrityksille, ellei erikseen ole mainittu, mikäli tarjous tulee ulkopuoliselta yritykseltä. Jos haluat tietää ulkopuolisten yritysten tiedot, luethan tapahtuman Tietosuojakäytännön ennen osallistumista. Jos voitat, voimme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla ilmoittaaksemme sinulle voittamastasi tarjouksesta tai palkinnosta.

HUOMAA, että voit kieltäytyä tietojesi lähettämistä ulkopuoliselle yritykselle milloin vain lähettämällä ja ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla osoitteeseen info@ravintolaflavors.fi.

Olet vastuussa ja vakuutat, että olet vähintään 18-vuotias ja että sinulla on oikeudellinen toimivalta hyväksyä nämä Ehdot ja käyttää tätä Sivustoa näiden Ehtojen mukaisesti. Kannustamme valvomaan huoltajuudessasi olevia alaikäisiä. Jos uskot, että alle 18-vuotias lapsi on voinut vapaaehtoisesti luovuttaa henkilötietoja, otathan yhteyttä meihin, jotta voimme toteuttaa kaikki kohtuulliset toimenpiteet poistaaksemme kyseiset tiedot soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Lisäksi vakuutat, että kaikki antamasi tiedot ovat oikeita ja paikkansapitäviä. Kaikki väärät tai vilpilliset tiedot ovat vastuullasi. Pidätämme itsellemme oikeuden harkintamme mukaan peruuttaa tai keskeyttää tilisi milloin vain, jos rikot näitä Ehtoja.

Alle 18-vuotiaat lapset eivät saa rekisteröityä ONLINE Kauppaan (jatkossa ”Verkkokauppa”). Lisätietoja löytyy Tietosuojakäytännöstä.

Tämä Sivusto sisältää aineistoa, kuten tavaramerkkejä, tekijänoikeuksia, ulkoasuja, palvelumerkkejä ja/tai muita immateriaalioikeuksia, jotka omistavat joko Yrityksemme tai jokin muu kolmas osapuoli.

Tämä Sivusto sisältää myös asetteluja, malleja ja ulkoasuja, ohjelmistoja ja muita sovelluksia. Tämä lista ei ole kattava kuvaus kaikista omistamistamme, meille lisensoiduista tai meidän lisensoimista oikeuksista. Kaikki oikeudet, joita ei ole nimenomaisesti myönnetty, pidätetään. Myönnämme sinulle rajoitetun, yksinoikeudettoman lisenssin katsella ja käyttää immateriaalioikeuksia vain omaan henkilökohtaiseen käyttöösi. Kaikenlainen kaupallinen käyttö on kielletty.

Tämän Sivuston sisältämiä immateriaalioikeuksia ei saa kopioida, jakaa, jäljentää tai lähettää missään muodossa tai millään tavoin, sähköisesti, mekaanisesti, valokopioimalla, tallentamalla tai muutoin ilman Yrityksen etukäteistä kirjallista lupaa.

Käyttämällä tätä Sivustoa, et hanki tai saa epäsuorasti mitään lisenssiä, omistusoikeutta tai omistussuhdetta, yksinomaisia käyttöoikeuksia tai minkäänlaisia immateriaalioikeuksia. Suostut siihen, ettet luo minkäänlaisia jälkiperäisiä töitä tai käytä hyväksi tämän Sivuston immateriaalioikeuksia millään tavalla.

Tätä Sivustoa ei saa käyttää näiden Ehtojen vastaisesti tai minkään soveltuvan lainsäädännön vastaisesti tai minkään kolmannen osapuolen oikeutta rikkoen. Mikäli Sivustoa käytetään lainvastaiseen toimintaa tai jonkun sovellettavan lain kieltämään tarkoitukseen, emme ole vastuussa sellaisista toimista.

Hyväksyt, että tilanteessa, jossa näitä immateriaalioikeuksia käytetään luvattomasti ja aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa Yritykselle, meillä on oikeus hankkia kieltotuomio muiden lakien tai muiden määräysten tai muiden periaatteiden mahdollistamien oikeussuojakeinoja hyväksi käyttäen.

Hyväksyt, että et myöskään riko mitään kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksia tällä Sivustolla.

Emme takaa, että tämä Sivusto on turvallinen, virheetön tai virukseton. Voidaksesi käyttää Sivustoamme, olet vastuussa tietotekniikastasi, tietokoneohjelmistasi ja alustoistasi. Sinun tulee käyttää omaa viruksentorjuntaohjelmaasi.

Et saa häiritä Sivuston tai tarjottujen palveluiden asianmukaista toimintaa, lähettää tiedostoja, dataa tai muuta materiaalia, joka sisältää tietokoneviruksen, viallista dataa, matoja, Troijan hevosia tai muita ohjeita tai suunnittelua, mikä voisi poistaa, muuttaa tai vahingoittaa dataa, ohjelmaa, ohjelmointia tai aiheuttaa Sivuston jonkin välineiden tai järjestelmän toimintakyvyttömyyden tai sen, ettei sitä voida käyttää tavalla, johon se on suunniteltu. Et saa jakaa Sivustolle tai Sivuston kautta tai mitään viestintää, joka rikkoo jotakin paikallista tai kansainvälistä lakia ja/tai sisältää halventavaa, herjaavaa, loukkaavaa tai säädytöntä materiaalia tai loukkaa kolmannen osapuolen oikeuksia. Olet vastuussa näistä tässä kohdassa kuvatuista teoista.

Tämä Sivusto sisältää linkkejä muille verkkosivuille.  Nämä kolmansien osapuolten linkit eivät ole osa Yritystä ja emmekä ole tarkastaneet niitä.  Näiden kolmansien osapuolten linkkien tarjoama tieto ei ole vastuullamme. Siksi kehotamme sinua lukemaan näiden kolmansien osapuolten verkkosivujen käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt, sillä se on sinun yksinomaisella vastuullasi, jos päätät käyttää niitä.

Kolmannet osapuolet voivat jakaa henkilötietojasi kanssamme, mutta näiden tietojen jakamiseen sovelletaan kyseisen kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntöä, ei meidän. Tilanteissa, joissa henkilötietojasi jaetaan kanssamme, meidän luokitellaan ”käsittelijäksi” kulloinkin voimassa olevan asiaan sovellettavan tietosuojalainsäädännön määrittelemällä tavalla. Noudatamme oikeudellisia velvollisuuksiamme ”käsittelijänä”.

Näissä Ehdoissa olevan vastuuvapauden tai sen rajoittamista sovelletaan Yrityksen johtajiin, työntekijöihin ja edustajiin.

Tällä Sivustolla tarjottu tieto ja palvelut tarjotaan sellaisenaan ilman minkäänlaista suoraa tai epäsuoraa ehtoa tai takuuta. Emme esitä mitään nimenomaisia tai epäsuoria väitteitä, mukaan lukien muun muassa hiljaista takuuta myyntikelpoisuudesta tai virheettömyydestä, ettei tällä Sivustolla tai sen palvelimilla voisi olla viruksia tai muita haitallisia osia tai vikoja:

  • Emme sulje pois vastuuta kuolemasta tai henkilövahingosta, jotka aiheutuvat törkeästä huolimattomuudesta tai väärinkäytöksestä tai tahallisesta harhaanjohtamisesta, tai muuta vastuuta, jota ei voida poistaa tai rajoittaa Suomen lainsäädännön mukaan.
  • Emme takaa tai edusta mitään sisältöä tällä Sivustolla. Hyväksyt, että tämän Sivuston käyttö tapahtuu omalla vastuullasi ja lain sallimissa rajoissa. Suljemme pois kaikki nimenomaiset tai epäsuorat ehdot, takuut, väitteet ja muut ehdot, jotka voivat soveltua tähän Sivustoon tai johonkin sillä olevaan sisältöön.
  • Emme ole vastuussa käyttäjille aiheutuvista menetyksistä tai vahingoista, olivatpa ne sopimusperusteisia tai vahingonkorvausoikeudellisia, mukaan lukien laiminlyönti ja lakisääteisen velvollisuuden rikkominen, tai muutoin, jopa jos ne ovat ennakoitavia ja johtuvat tämän Sivuston käytön yhteydessä tai kyvyttömyydestä käyttää tätä Sivustoa, liiketoimintamahdollisuuksien menettämisestä tai menetyksestä tai vahingosta, jonka aiheuttaa virus, hajautettu estohyökkäys tai muu haitallinen teknologia, data tai oma aineisto, joka voi saastuttaa tietokoneeseesi tai laitteistosi.

Mikäli et noudata näitä Ehtoja, olet vastuussa kustannuksista, jotka aiheutuvat meille tai toimiluvanhaltijoillemme laiminlyöntisi suorana seurauksena. Minkään näiden ehtojen mukaisten oikeuksiemme täytäntöönpanon laiminlyönti ei tarkoita, että luopuisimme mistään oikeuksistamme. Mikään yksittäinen tai osittainen oikeutemme tai oikeussuojakeinomme käyttäminen ei estä mitään muuta tai myöhempää oikeutamme tai oikeussuojakeinon käyttämistä.

Emme ole vastuussa lain sallimissa rajoissa minkään määräisestä tai laatuisesta menetyksestä tai vahingosta, josta voi aiheutua sinulle tai mille tahansa kolmannelle osapuolelle mukaan lukien suoraa, epäsuoraa, seuraamusluontoista tai välillistä menetystä tai vahinkoa millään tavalla tähän Sivustoon liittyen.

Kun luot tilin, pyydämme sinulta käyttäjätunnusta tai sähköpostiosoitetta ja salasanaa, joita käytetään turvaamaan tilisi. Tilisi turvallisuus on vastuullasi ja olet vastuussa, jos joku muu käyttää tiliäsi tai jaat salasanasi.

Pidäthän käyttäjätunnuksen ja salasanan itselläsi, älä jaa niitä kenenkään kanssa. Jos uskot kadottaneesi salasanasi tai tilillesi on murtauduttu, kerrothan meille välittömästi, jotta voimme tutkia ongelman. Saatamme joutua poistamaan salasanasi tutkimuksen ajaksi.

Lue Tietosuojakäytäntö saadaksesi lisätietoja erilaisista ilmoitustyypeistä, joita lähetämme ja miten otamme yhteyttä ja erilaisista valintamahdollisuuksista, joita sinulla on.

Sinulla on oikeus perua Verkkokaupan jäsenyytesi milloin vain. Mikäli teet niin, poistamme tilisi mukaan lukien henkilötietosi, ellei meillä ole oikeudellista perustetta säilyttää niitä kauemmin. Peruuttaaksesi Verkkokaupan jäsenyytesi, lähetä meille peruutusilmoitus sähköpostilla osoitteeseen info@ravintolaflavors.fi.

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme henkilötietojasi Tietosuojakäytäntömme mukaisesti, mikä muodostaa osan näitä Ehtoja. Ennen rekisteröitymistä, luethan ensin Tietosuojakäytäntö.

Tämä Sivusto saattaa käyttää evästeitä. Jatkamalla Sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi palveluun, lähetä meille sähköpostiviesti, jossa on valituksesi tai tiedustelusi, johon vastaamme ilman aiheetonta viivytystä.

Jos et siltikään ole tyytyväinen palveluumme ja tapaamme hoitaa valituksesi tai tiedustelusi, ota yhteyttä Tietosuojavaltuutettuun napsauttamalla seuraavaa linkkiä www.tietosuoja.fi, mistä löydät myös hyödyllistä tietoa tietosuojalainsäädännöstä.

Kun teet valituksen, tiedustelun tai tarvitset apua, keräämme tietoja sen mukaisesti mitä lähetät meille vapaaehtoisesti. Tiedot siitä, miten henkilötietojasi käytetään tässä suhteessa, on mainittu Tietosuojakäytännössä.

Lue Tietosuojakäytäntö saadaksesi lisätietoa Yrityksestämme ja tietojen jakamisesta.

Yritys voi myös ottaa sinuun yhteyttä, jos voitat Tarjouksen tai Kilpailun, mikäli olet rekisteröitynyt Sivuston kautta tai hyväksynyt henkilökohtaisten tietojen siirron Sivustolle. Saadaksesi lisätietoja, lue Tietosuojakäytäntö.

Voimme tarkistaa ja/tai muuttaa näitä Ehtoja milloin vain. Jos Ehtojen muutokset ovat olennaisia, ilmoitamme sinulle sähköpostitse tai sähköisesti Sivustollamme tai muutoin sovellettavan lainsäädännön vaatimalla tavalla. Kehotamme sinua ajoittain tarkastamaan tämän Sivuston Ehdot ja Tietosuojakäytännön, sillä ne ovat sitovia.

Mikäli Sivuston Ehtoihin ja/tai Tietosuojakäytäntöön tulee muutoksia ja niistä on ilmoitettu Sivustolla, tarkoittaa se sitä, että hyväksyt muutokset sitovaksi.

Näihin Ehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja ne kuuluvat Suomen tuomioistuinten yksinomaiseen lainkäyttövaltaan.

Nämä Ehdot eivät rajoita soveltuvan pakottavan lainsäädännön mukaisia oikeuksia, joita sinulla on kuluttajana.

Jos Ehtoja koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian ratkaistavaksi kuluttajariitalautakuntaan: www.kuluttajariita.fi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan: www.kuluttajaneuvonta.fi.

Nämä Ehdot ja Tietosuojakäytäntö muodostavat tämän Sivuston käyttöä koskevan koko sopimuksen tämän Yrityksen ja sinun välillä.

Versio: 1.0. Toukokuu 2018

Tilaus: 045-220 7558

Ma-Pe: 10.30 - 21.00
La-Su: 12.00 - 21.00

ONLINE TAKEAWAY
Ma-Su: 12.00 - 20.30

2018 © Ravintola FLAVORS